Mit tegyek ha nem merem bevenni az Olanzapin Teva 7,5 gyógyszert, mert szerepel rajta, hogy halált okozhat? Tapasztalatai annak, aki szedte?
Figyelt kérdés
Nem merem bevallani az orvosnak, mert félek, hogy nem kezel majd tovább. Válaszaitokat várom.2015. jún. 5. 02:18
2/6 anonim válasza:
Nah hát elolvastam a betegtájékoztatót.. Csupa méreg. Mondd meg neki nyugodtan, hogy nem fogod beszedni. Ennek a gyógyszernek több a mellékhatása, mint amin segítene..nem lehetsz annyira beteg, hogy egy ilyen gyógyszerre szükséged legyen.
3/6 Koplárovics Béci válasza:
Aki szedte és van tapasztalata, az nem halt meg.
4/6 A kérdező kommentje:
Szkizoid zavarok, paranoid tévképzeteim vannak, ezért írta fel a gyógyszert. Korábban is szedtem már Rivotrilt, aztán Risperdal Consta injekciót is kaptam. Mindent elfogadtam, de most kénytelen volt radikális gyógyszert felírni. Ha nem szedem be, azt is mondhatja, hogy nem hajlandó tovább kezelni.
2015. jún. 5. 11:18
5/6 anonim válasza:
Az Olanzapin az antipszichotikumok között biztonságosnak számít.
A betegtájékoztatóba (nemcsak ebben az esetben, hanem szinte minden gyógyszer esetén) azért írnak bele mindent (olyat is, ami 10 millió esetből 1x fordul elő), hogy a gyógyszercéget véletlenül se tudják semmivel se megvádolni, ugyanis ami szerepel a tájékoztatóban, amiatt nem fogható perbe a gyártó. Emiatt a mai világban tényleg mindent beleírnak...
6/6 anonim válasza:
A Risperdal durvább, mint az Olanzapin, úgyhogy ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!