19 éves vagyok, idén érettségizem, Jövő héten hétfőn március elsején lesz a sulimban véradás. Mit javasoltok, szerintetek menjek?
Sztem se adj vért inkább neked kéne vért adni..
Borzalmasan satnya lehetsz...
Elég szemétség, hogy a középiskolában ilyet szerveznek, én szétrúgnám a gyerekeim osztályfőnökének seggét, ha megtudnék hasonlót! (Ők is középiskolások.)
Nem a gyerekek dolga a véradás!!!
Miért nem laktanyákba mennek, vagy olyan helyre, ahol erős férfiak dolgoznak?!
Adjanak vért a tanárok és az iskolai dolgozók!
Te semmiképpen ne menj, tuti el fogsz ájulni, ez nem játék!!!
Amúgy meg ne vedd be a szöveget ("segíthetsz 3 életen"), mert a vért és az emberi szerveket eladják külföldre komoly pénzekért.
=========================
És tessék minden nap főtt ételt enni, hogyan hagyhatják a szüleid, hogy ÍGY táplálkozz???
Az én gyerekeim 18 és 19 évesek, naponta frissen főtt, változatos ebédet és vacsorát kapnak, iskolába 3-4 szendvicset és literes Ice Tea-t visznek magukkal.
Korgó gyomorral nem is lehet figyelni az órákon!
2 napja egyáltalán SEMMIT nem ettél?! 8-o
Ez nem tűnik fel a szüleidnek?!
Üzenem minden ellenemszólónak, hogy ma a suliban megszervezett véradáson a 2.ik véradó voltam. semmi rossz nem volt, egyáltalán nem szédültem, mindent tudtam utánna ugyanugy csinálni :) nem estem össze nem vol ájulás.. ellentétben velem a bnőm aki viszont jóval több kg mint én 50 helyett 56-7 szédült, és vissza kellett feküdnie még, hogy ne ájuljon el. Minden ember másként reagál, és vannak ilyenek is h nem vesznek észre semmit :) én is ezek közé tartozom :)
U.i a következő októberben lesz. megyünk.
"Amúgy meg ne vedd be a szöveget ("segíthetsz 3 életen"), mert a vért és az emberi szerveket eladják külföldre komoly pénzekért. "
Erre van valami forrásod is, vagy csak lököd az összeesküvéselméletet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!