Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Melanomamobil tapasztalatok,...

Melanomamobil tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés

Érdemes elmenni a szűrésükre?

[link]

2015. máj. 16. 18:01
 1/4 anonim ***** válasza:
szépségreceptek oldalon van róla beszámoló. bocsi, csak nem linkelhetek. : D
2015. máj. 26. 23:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a napokban voltam, valóban nagyon alaposan megvizsgáltak, bár az ára nem volt kevés. De gondolj bele, ha ne adj isten későn derül fény a melanomára mert sajnáltad rá azt a huszon ezer forintot?

Valóban nem kevés pénz, de az, hogy nyugodtan tudjak aludni, az, hogy mindent megtettem az egészségemért, az életem többet ér 24 ezer forintnál.

Sajnos a tb-s bőrgyógyász nem fog olyan alaposan megvizsgálni mint egy magán orvos. Ránéz egy pár anyajegyre, ami egy oicit gyanús neki azt dermatoszkóppal megnézi és slussz.

És mi van ha véletlenül egyetlen egyet nem vesz észre, vagy neki az nem gyanús, de pont azzal van a probléma? Nyugodtan hazamész, majd csak akkor fog kiderülni hogy hibázott az orvos amikor már késő.

Egy szó mint száz, nem szabad rá sajnálni a pénzt, el kell menni, meg kell nézetni minden egyes anyajegyedet alaposan.

2016. márc. 11. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:

ui.: már volt melanomám, ezért tapasztalatból mondom. Mindenkit arra biztatok hogy nagyon is vegye komolyan!

Sosem gondoltam volna hogy épp nekem, pont velem fog ez megtörténni. Miért pont nekem lenne melanomám?

Az ember hallja a tévében, hall róla itt-ott, de nem foglalkozik vele. Pedig igen is nagyon veszélyes, több ember érintett mint gondolnánk.

A Semmelweis bőrklinikán napi szinten műtenek 15-20 embert nagyrészt melanomával!

Ha nem látom saját szememmel, nem hiszem el!

2016. márc. 11. 21:28
 4/4 anonim válasza:
Én ma voltam a győri rendelőjükben. Csak jót tudok róluk mondani. Először egy doktornő az összes anyajegyemet bematricázta, majd jött a szűrési asszisztens aki 3 szor fényképezte le az ÖSSZES anyajegyet. Egyszer távolról, közelről majd 10× nagyításban. A leletre sokat kell várni( 5-6 hét), de ha a szükséges akkor 7000 Ft-ért lehet ezen gyorsítani. Ennek az az oka, hogy egy főorvos is megnézi a fényképeket. A rendelő gyönyörűen van berendezve, egy helyen van kozmetika, körmös és melanomamobil.
2017. jún. 1. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!