Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyit adnátok egy masszázsér...

Mennyit adnátok egy masszázsért? Ez túl olcsó lenne?

Figyelt kérdés

Gyógymasszőr vagyok, de nincs kialakult vevőköröm, az elején vagyok még elégg... én úgy gondoltam, hogy 1.500 HUF egy fél óra, és 2.500 egy nagyjából 1 óra (60-70 perc, inkább befejezem, mint abbahagyom)

van ahol azt kaptam, hogy ez olcsó.... ijesztően és gyanúsan olcsó..

Én úgy gondolom, hogy miután házhoz megyek Budapesten és környékén (mivel nincs szalonom, amit fenn kéne tartani) ezért nem kérhetek sokkal többet, meg aztán autó híján nem masszázságyon masszírozok.. ez mondjuk a klienst sokban nem zavarja végülis.. krémem van, bár ha van saját, nincs ellenemre az sem...

Szóval szerintetek ilyen szolgáltatásért ez mennyire reális ár? Egyébként akit érdekelne a dolog, az írhat;)

2015. ápr. 28. 18:38
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja, egyébként 2 éves gyógymasszőri OKJról van szó, nem hétvéges, levelezős tréningkéről..
2015. ápr. 28. 18:39
 2/9 anonim ***** válasza:
Mennyi kell havonta,az útiköltségre,adókra,megélhetésre? Ez alapján kalkulálj!
2015. ápr. 28. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
az én masszőröm 3500 Ft-ot kér egy órára, vidéken, nem kell neki házhoz jönnie - szerintem, még az itteni viszonylatokhoz képest is kevés ennyi
2015. ápr. 28. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Egyetemista vagyok és egyelőre még otthon élek, vagyis nagyon nincsenek egetverő és muszáj költségeim, de persze gyűjtök lakásra, meg hát az életre..

És látássérült vagyok, ezért kedvezményesen tömegközlekedek, úgyhogy az utazás leginkább időben, mint pénzben mérhető, de ha dolgozhatok, akkor engem annyira nem zavar az utazás, ha nem 2-3 óráról van szó:D ott már én is emelném a tarifát, az tuti...

szóval azt mondjátok olcsó?

Egyébként nem érdekel valakit a dolog?:D szívesen dolgoznék, csak kevés a kliens:/

2015. ápr. 28. 19:13
 5/9 anonim ***** válasza:

Ez kevés lesz...

És mivel házhoz mész, többet kéne kérned, nem kevesebbet.

4000.-/órát nyugodtan kérhetsz.

2015. ápr. 28. 19:13
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem szalonom volt,fél óra 1700 ,egy óra 3200,évekkel ezelőtt,vidéken és én voltam a legolcsóbb!Nyugodtan kérd meg az árát,pláne ha jó kezed van!
2015. ápr. 29. 07:01
 7/9 anonim válasza:
Attól függ hol laksz. Van-e más masszőr is a városban és hogy ő/ők mennyiért csinálják. Én pl 1500-nál drágábban nem csinálhatom ahol lakok mert van aki 800-ért masszíroz egy órát. Na neki sok vendége van, nekem meg alig, szinte semmi, de nem is csinálnám annyiért. Megalázó és ahogy te is írtad ijesztően gyanús.
2015. ápr. 29. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Én jelentkező kliens vagyok, ha dolgozni szeretnél :)

Szerintem jó árat szabtál, főleg ha a fogyatékos csoportot (én is mozgássérült vagyok) célzod meg. Látássérültként biztosan vannak ismerőseid is, és a Meosz is segít ha jelentkezel náluk. Másik "csoport" talán a vakodában van, ők igazán szívükön viselik a látássérült emberek sorsát.

Foglalkozási rehabilitációs képzésben ismertem meg néhány ottani dolgozót, szívesen közvetítek ha szeretnéd!

Üdvözlettel, Dóra

2015. ápr. 29. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is olcsó, de így, hogy leírtad az okát, nekem már nem gyanús. :-) Érdekel, de fiú vagy lány vagy?
2015. máj. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!