Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Én átrakathatom az MRI időpont...

Én átrakathatom az MRI időpontomat?

Figyelt kérdés
Tökéletes MRI időpontom volt mindaddig, amíg a tanfolyamszervezők ki nem találták, hogy átrakják az egyik vizsgámat PONT arra a napra... Hurrá. Ha felhívom a kórházat ők át tudják nekem rakni az időpontot vagy vissza kell mennem a belgyógyászatra új beutalóért / időpontért?

2015. ápr. 25. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem kell új beutaló, hívd fel őket, hogy vizsgád lesz és kérj új időpontot.
2015. ápr. 25. 14:31
 2/7 anonim ***** válasza:
MRI re jó időpontot elcserélni nagy felelőtlenség lenne. Neked kell eldönteni, melyik a fontosabb.
2015. ápr. 25. 14:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Na igen... Mivel egy adenoma nyomja a látóidegemet, csak akkor rakatom át az MRI időpontot, ha pár napnál többet nem kell várnom. Ha az új időpontra sokat kell várnom, akkor inkább hagyom a fenébe és nem megyek vizsgázni! Biztos vagy pótvizsga vagy valami, leszarom...
2015. ápr. 25. 14:53
 4/7 A kérdező kommentje:
*van
2015. ápr. 25. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát ez az, lehet, hogy hónapok múlva lesz csak új időpont.
2015. ápr. 25. 14:55
 6/7 A kérdező kommentje:
Viszont olyan is volt, hogy valaki lemondta az MRI-t és mehettem előbb. Remélem szerencsém lesz. :( Azért a tanfolyamszervezővel is beszélek. Nem tudom, minek kell a már megbeszélt vizsgaidőpontokat átpakolni...
2015. ápr. 25. 14:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha javasolhatok: fogadd el, amit kaptál. Új időpont, új izgalom. Én most estem át egy hasi CT-n, én csak tudom....
2015. ápr. 25. 15:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!