Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyenkor mit kell csinálni?...

Ilyenkor mit kell csinálni? Menjek el orvoshoz? Esetleg cukros vagyok?

Figyelt kérdés

November végén voltam vérvételen, ahol magas volt a cukrom, és a házi orvosom befektett miatta a korházba 24 órás cukormérésre, és cukorterhelésre.Cukormérésen volt, mikor magas volt, cukorterhelés éppen hogy belefért.Rendszeresen mérem a cukromat, van mikor reggel éhgyomorra 7. van mikor 5.8 .Szóljak az orvosnak, vagy ne is foglalkozzak vele? Apukám időskori cukorbeteg.

L/14

2010. febr. 21. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Szólj az orvosnak,pláne hogy voltál már kórházban is. No meg hogy a családodban van aki cukros. Az ilyennel nem szabad játszani! :(
2010. febr. 21. 16:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Anyukám azt mondta, hogy felesleges.:S
2010. febr. 21. 17:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor ne menj,anyukád tudja. Végülis... :S
2010. febr. 21. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Menj, mert a cukorbetegség veszélyes szövődményekkel jár. (érszűkület-végtagvesztés, vakság) Nem kell megvárni, amíg szúrkálni kell magadat, ha meg lehet előzni békésebb módszerekkel. Diétás tanácsokat is kell kapnod. Nem értem anyukádat, ha kell, nélküle is menj el.
2010. febr. 21. 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia.Cukorbetegseggel nem szabad jatszani.Kornyezetemben vannak emberek akik ezzel kuzdenek.NE JATSZ AZ ELETEDDEL!
2010. febr. 21. 17:59
 6/8 A kérdező kommentje:

És hogy mondjam anyunak?Kerek perec a tényeket a szemébe?

Megint cukorterhelés lesz?:(

2010. febr. 21. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy téged aggaszt ez az eredmény, és el akarsz menni. És akármit mond rá, menj el. A körzeti vagy a kórház hogy engedett el: semmi gyógyszer, semmi tanács, semmi visszarendelés?
2010. febr. 21. 21:12
 8/8 A kérdező kommentje:

Semmi az ég egyatta világon.

Pedig álítolag nem is rossz korházba voltam.

Azt mondták, mérjem a cukromat havonta.

2010. febr. 21. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!