Mit kell egy pszichiáternek "sablonszövegként" mondania a pátiensnek?
18 éves lány vagyok es egy ève a paranoia súlyos intőjeleit mutsttam ezért nyugtatókat kellett szednem. Minden egyes kezelésen persze miután az állapotomat kikérdezte a pszichiáter, elmondja nekem h maga egy nagyon-nagyon csinos, szép, elegáns nő. Mindig megdícséri a mosolyomat meg minden. Kérdés az h ezt kell nekem mondania h megvigasztalgasson meg persze mindent a pénzért
..
Nem igazán. A pszichiáter nem nagyon lelkizik. Az a dolga, hogy a betegséget diagnosztizálja, és megfelelő kezelést írjon elő. Elküldhet pszichológushoz, ahol tényleg hosszas beszélgetésre van lehetőség, illetve gyógyszert ír fel. Ha nem súlyos önbizalomhiányban szenved a kérdező, indokolatlan az alakját, mosolyát, stb. dicsérgetni. Valószínűleg megkívánta a doki a friss modell husit.
jaaj. én is járok pszichológushoz, ráadásul korombeli férfi. soha semmi utalást nem tett arra, hogy én egyébként nő vagyok.
és kedveskedni, hízelegni sohasem szokott.
mindig őszinte.
és én is fizetek, nem tb-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!