Ez normalis? Segitseeg!?!?
Figyelt kérdés
12 eves (lany) vagyok. Mikor kitorlom a nemi szervem mindeg ilyen nyalkas szeru feher van a w.c papiron . Ez normalis lehet ? Es mit tegyek mert mindig atazik a bugyim.. (bocsanat a helyesirasi hibakert de telefonrol vagyok )2015. ápr. 21. 22:03
1/5 anonim válasza:
Van már menzeszed? Mikor ilyet tapasztalsz napokig vagy hetekig tart esetleg folyamatosan?
2/5 A kérdező kommentje:
Nincs.. de remelem meg nem most fog megjonni ? Mok a jelei annak hogy meg fog jonni ?
2015. ápr. 21. 22:13
3/5 anonim válasza:
Akár ez is lehet. Ha két hét múlva megjelenik a menzesz akkor gondolj rá.
Az a nyálkás szerű valami akkor jelentkezik ha peteérés van. A ciklus közepén általában. Persze nem biztos hogy neked ez az de erre gondoltam először.
4/5 anonim válasza:
ha nem viszket, nem csíp, nem ég, nem fáj, nem büdös, akkor semmi jelentősége. ha igen, akkor kellene nőgyógyásznál mintavétel, hogy kiderüljön, van-e fertőzés a hüvelyedben.
5/5 A kérdező kommentje:
Ohh. En nem szeretnem hkgy megjojjon de tudom ez nem azon mulik hogy mit aarom meg mit nem... nem nem egyik sem .. nem budi nem faj . Nem csip.. stb... koszonom 💕
2015. ápr. 22. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!