Ha be vagyok jelentve egy adott dokihoz, akkor egy másik adhat igazolást?
Figyelt kérdés
Péntek, Szombat, Vasárnap kellet volna dolgoznom, de nem tudtam bemenni. Még Hétfőn is rosszul voltam. Ha elmegyek egy másik dokihoz, aki ugyan abban az épületben rendel, de nem hozzá vagyok bejelentve, fog nekem adni igazolást?2015. ápr. 21. 11:03
1/10 anonim válasza:
Nem. Csak háziorvos, vagy üzemorvos adhat igazolást.
2/10 anonim válasza:
Igazolás kell a munkahelyre?
Táppénzes papírra gondolsz?
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, táppénzes papírra gonoltam, de már az elsőtöl meg kaptam a választ. Köszönöm
2015. ápr. 21. 11:11
4/10 anonim válasza:
Igazából nem adott választ az első. Mert azt nem írta, hogy csak a saját háziorvosod adhat-e vagy más háziorvos is :)
5/10 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval aki vele szemben rendel, az adhat táppénzes papírt? Meg az hogy működik. Még soha nem kellet! Be megyek, elmondom a problémám és oda adja a papírt?
2015. ápr. 21. 11:17
6/10 anonim válasza:
Nem, alapvetően csak úgy nem mehetsz másik háziorvoshoz.
Csak ha a saját orvosod nem rendel valami miatt. Pl. szabadságon van, vagy sürgős és épp nincs rendelése.
Miért nem a sajátodhoz mész?
7/10 anonim válasza:
1-es vagyok, akkor javítom magam.
Csak a SAJÁT háziorvosod adhat, és a MUNKAHELYED üzemorvosa adhat igazolást.
8/10 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ezt utólag is lehet csinálni? Hogy megjelensz kedden vagy szerdán, hogy hékás múlt péntektől vegyen má' táppénzre tegnapig, mert nem voltam dolgozni, de már nem vagyok beteg?
9/10 anonim válasza:
Ja, szerintem sem lehet utólag. Elvileg be kellett volna jelenteni, nem?
10/10 anonim válasza:
Dehogynem lehet utólag. Be kell vánszorogni mindenképp, ha valaki járni sem bír?
Amúgy meg hülyeség ez a háziorvos mizéria. És ha elüti a villamos, akkor mi van? Mondjuk kiírt, de vissza már nem tud emiatt :)
Ennek úgy kéne működnie, hogy bemegyek, ahol rendelnek, aztán csókolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!