Mit titkolhat? 21 éves lányon hasi műtéti heg, köldök alatt.
Sziasztok!
21 éves barátnőm hasán műtéti heg látható, köldök alatt kezdődik, függőlegesen lefelé kb. 8-10 cm hosszan.
Azt állítja vakbélműtét (de az nem ilyen, és látszik rajta, hogy titkolódzik).
Annyi tudok, hogy műtét után 6 hónapig kellett pihennie (nem dolgozhatott).
Mit titkolhat? - Illegális abortusz, császármetszés, méh eltávolítás...?
A felsoroltakból az illegális abortuszt kizártnak tartom.
Ha terhes lett volna, csak észreveszitek, nem? A méheltávolítás nézhet ki hasonlóan, ha nem hüvelyen keresztül történt.
De miért nem kérdezed meg, ha a barátnőd?
A abortusz nem hason át történik. A császármetszésnek vízszintes hege van, illetve azt csak észrevetted volna ha legalabb 7 hónapos terhes mert előtte, egy nem kifejlett magzaton nem csinálnak császármetszést általában. A méh eltávolításnak sem ilyen a hege.
Nem tudom mi lehet de dzerintem hagyd. Ha nem alarja elmondani, akkor ne erőltesd. Ez neki egy kényes téma, ha erőlteted rámehet a kapcsolatotok. Majd elmondja ha felkészült rá.
Kár tippelgetni, hogy mit hogy vágnak, sebészi szokás is lehet, császárt is vágnak függőlegesen és vízszintesen is.
Hogy hat hónap, vagy több-kevesebb, az is változó, nyilván beavatkozások után van egy ajánlott idő, de azt az egyén dönti, hogy többet vagy kevesebbet marad otthon, ezek alapján kár okoskodni.
Ha valóban barátnő, elmondta volna, de elég gusztustalan ezen csámcsogni.
De ha a kérdésre kell válaszolni, akkor császármetszés és örökbe adta... Vagy nőgyógy műtét, és szégyelli, hogy esetleg nem lehet gyereke...
Köszönöm a válaszokat!
Mindig is jól kijöttünk egymással, gyerekkorom óta ismerem, de 4 évig a középsuli miatt nem találkoztunk (ez alatt történt valami), pár hete vagyunk úgy együtt...
Tudja, hogy nem kell előttem titkolóznia (a szobájában viccelődtünk, miközben a kishúga halott macskáját szétvágta, ledarálta, majd felmosóvödörben kivitte és lehúzta a wc-n).
Szóval tudom mire képes, így gondolom érthető miért gondolok a legrosszabbra, ha titkolódzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!