Miért kell fizetni a Tb-t ha egy sima vérvétel vagy egy tüdőszűrés is pénzbe kerül?
Mert ha te fizetsz akkor abból lehet fizetni gyógyszergyárosokat. Ennyiről szól a TB.
Nem a kórházak lesznek jó állapotba hozva a pénzedből, nem az ápolók fognak tisztességes fizetést kapni, no de még az orvosok sem.
A rohadt gyógyszeripar nyerészkedik az egészen.
Miért? Mert hagyjuk, hogy olyan kormány, politikai rendszer hozzon döntéseket ami enged a betegségiparnak, meg úgy összességében minden számunkra rossz dolognak.
Miért? Mert mindig elmegyünk szavazni és a nevünket adni a rossz rendszerhez, vagy nem adjuk és hallgatólagosan támogatjuk. Ez az egész csak politika.
Amúgy nincs TB, nézd át az új alaptörvényt :D
Csak fizeted, ne másoktól kérdezd hogy minek, nincs törvényben leszögezve hogy jár neked bármiféle ellátás, valami kis utalás van, hogy törekednek az ellátásodra. Most képzeld el amint a kormány az életed megmentéséért, az egészségedért törekszik, unott arccal :D
Szabolcs megyében. Azt nem értem hogy régen miért volt ingyenes, elvileg Magyarország jobban teljesít.
Valamint több milliárdos stadion projektekre, illetve politikusok több százezres fizetésére telik az egészségügy fejlesztésére meg már nem?
Persze, a gyógyszeripar egy önzetlen szervezet :D
10-15%-os árrés? Ezen felröhögtem!
Valódi RENDSZERVÁLTÁS kell!
A mostani rendszer sohasem volt emberpárti, tisztességes.
A mai kamudemokrácia nem kínál jövőt az emberek többségének, támogassátok az igazi változást (legalábbis én próbálok ebben hinni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!