Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Újratömi a fogat, vagy gyökérk...

Újratömi a fogat, vagy gyökérkezel?

Figyelt kérdés
Az utóbbi napokban a tömött fogam alatt észrevettem egy kis puklit, dudorocskát valószínüleg ciszta, a fogam is fájdogál, de csak a széle néha. Ebben az esetben a fogorvos újratömi a fogat vagy gyökérkezeli is? Mintha "kattogna" is bent a tömés. A 4 évvel ezelőtti tömésem rohadtul fájt, ez is ilyen fájdalmas lesz? Pedig 3 bika érzéstelenitőt kaptam.

2015. ápr. 2. 21:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly gyökérkezelték az ilyen puklis fogamat és azóta semmi gond vele.
2015. ápr. 3. 07:51
 12/14 anonim ***** válasza:

ne húzassad, akkor inkább gyökérkezelés.

úgy értettem, hogy pl. valaki írta, hogy egy doki, ha kiesik az első tömés, akkor rögtön gyökérkezel.

ami egy óriási szemétség, mert nekem pl. nem egy fogamat tömték újra, van, amelyiket 4x is, és egy gyökérkezelt fogam sincs.

a fogorvos feladata, hogy minél kevesebb károkozással végezze el a feladatot.

2015. ápr. 3. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Nyilván nem poénból fogod kérni a gyokerkezelest a fogdoki meg nem fog belevágni csak úgy látatlanul. Fog csinálni egy fogrontgent és ha kell gyokerkezeli, ha nem akkor amit jónak lát.
2015. ápr. 3. 10:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. ápr. 3. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!