Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit csinálnak egy nőgyógyászat...

Mit csinálnak egy nőgyógyászati vizsgálaton? 14/L

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy életemben először.megyek nőgyógyászhoz, mert az edzőm kötelezővé tette. (úszó vagyok). Már anya beutalót is szerzett, férfi nőgyógyászhoz. Meddig kell levetkőzni? Nagyon szégyenlős vagyok :-( Milyen vizsgálatok vannak? Fog fájni? Neten rákerestem, de mindenhol mást írnak

Segítseteek

2015. márc. 20. 22:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Az enyém mellet szokott vizsgálni rákszűrés végett tapintással, méhnyakrákszűrést végez, kenetet vesz hüvelyből. Ja, meg pocakot is nyomkod.

A melltartót kell levenni, meg az alsó ruházatot, bár gondolom nagyon újat nem mondok azzal, hogy a nőgyógyásznál le kell venni a bugyit. De nem vagyok meggyőződve, hogy 14 évesnél ezeket a vizsgálatokat mind elvégzik.

2015. márc. 20. 23:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyik sem szimpatikus, max csak a hasnyomkodás. Nem akarok vadidegen férfi előtt levetkőzni.
2015. márc. 20. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ez van. Nem értem miért kötelező ilyen fiatalon. 14 évesen én sem szívesen vetkőztem volna le felnőtt férfi előtt. Később persze teljesen természetes lesz hisz az is csak egy orvos.

Talán csak egy papírt/igazolást kapsz tőle, hogy sportolhatsz.

2015. márc. 20. 23:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és egyébként nekem semmi fájdalmas nincs benne.
2015. márc. 20. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Menjél női orvoshoz,akkár gyermek gyógyászhoz,női orvoshoz jobb elmenni és könnyebb előtte levetkőzni.

Az orvost magad is megválaszthatod,ha lehet magán orvoshoz menjél el(10-12.000 ft de évi egyszer ki lehet bírni).

Mivel szégyenlős vagy,anyukád ha elkísér,ne menjen be veled az orvosi szobába.

Van olyan orvos ahol előbb a vetkőzőbe kell menni és onnan kell az orvoshoz besétálni.Na ezért mindenképpen hosszú,tunika szerű felsőbe menjêl,mert ha erre kerülne sor nem egyből meztelen fenékkel mennél az orvos elé.

Alul kell levetkőzni,nadrágot,bugyit kell levetni,zokni maradhat!

Én magán krvoshoz járok(nőhöz),ott nincs külön vetkőző,ott egybő az orvoshoz megyek be(felöltözve)beszélgetünk,kérdezget(mond el ha szűz vagy,ha először vagy nőgyógyásznál,ha félsz,és azt is hogy úszó vagy és az edző tette kötelezővé,tehát emiatt vagy itt),megkérdezheti mikor jött meg az első mensid.

Ha beszélgetettek akkor megkér hogy menj át a vizsgálóba(van hogy egy pavilonnal,függönnyel elválasztott vizsgáló rész ki van alakítva,de van hogy csak egy ágy van ott).

Ha átmentél a vizsgálóágyhoz,ott alul le kell vetkőznöd,nadràgot,bugyit levenni(zokni marad)éy ag ágyra felülni,lábakat a lábtartókra tenni.

Az orvos ha szűz vagy 2 féle kêppen vizsgálhat meg:hüvelyen keresztül vagy végbélen keresztül,utóbbi ritka.

Az orvos kesztyűt húz ha hüvelyen keresztül vizsgálna meg egy ujját a hüvelkyedbe dugja és a másik kezével a hasad egészen felül is akár végig nyomkodja.Majd mivel szűz vagy,neked lehet hogy csak egy kis,vékony pálcikával a hüvelyedbe nyúl és mintát vesz. (nem szűzeknél kacsát rak a hüvelybe,ezt szét lehet nyitni éy ebbe helyez egy pálcikát ami vêge seprüre hasonlít és a hüvelyből mintát vesz)

Ha ezt elvégezte alul fel is lehet öltözni,nem fáj,de kis vérzés lehetséges,ezért vigyél tisztasági betétet.

Nekem nőgyógyász mellem csak kérésre nézte meg,csak úgy nem,de akár hasi uh,akár hüvelyi uh-t is minden ismerősnél csak kérésre csinált,az uh-ért magán orvosnál plusz ezreket fizetünk.

Szemét az edzőtök ha ezt kitalálta!

A szülők mit szótak?Senki nem beszélt vele hogy erre mi szükség,nem kellene?

Fiú úszokat is megszívatja,azokat js urológiára kötelezi?

Anyukád mért nem női orvost keres neked?

Anyukád mindenkêppen kint várjon meg,ne menjen be veled az orvoshoz,mert ez intim vizsgálat és sok helyen csak egy ágy van és gyakorlatilag aki bemegy veled az mindent látna és elég ciki lenne ha anyud előtt kellene beterpeszteni.

Ha az orvos a melled is meg akarja nêzni,akkor is előbb meg kell várnia hogy alul felöltöz!

Egyik barátnőmnek fősuli felvételihez(rendőrnek akart volna menni) kellett volna nőgyógyi papír,de ő úgy indított a dokinál hogy szűz,meg iskolához kell igazolast,meg sem vizsgálta a doki,csak papírt adott neki,de ez ritka,szerencséje volt!

2015. márc. 22. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!