12 évesen itthon kilyukaszthatom a fülem?
Hát amennyiben a szüleid engedik, mind a kettőt már, hogy ha elfertőzik, csak álva tudjál aludni.
Nagyon muszáj?
8 évesen csiáltam először magamnak, utána később tiniként még néhányat. Elsőt meglepinek szántam, hogy be tudtam tenni a benőtt fülembe a jutalomba kapott fülbevalót, tiniként meg mert anyagilag nem volt rá lehetőségem.
Mint "gyerek" azt mondom, hogy ha lefertőtleníted rendesen és bírod a fájdalmat, akkor megpróbálhatod, végülis nem egy műtétről beszélünk. Mint szülő azt mondanám beszéld meg a szüleiddel és gyorsabb ha kilövik. Nem drága ma már. Fertőtleníteni, kezelni azt is kell majd.
Inkább én is kozmetikát ajánlom,de ha esetleg van ismerősöd egészségügyben és tud hozzá steril tűt amivel az injekciót adják szerezni meg a fertőtlenítéshez szükséges dolgok akkor otthon ő is megtudja neked csinálni és rögtön azt a fülbevalót is beleteszi a tűvel együtt amit hordani szeretnél.Nekem a tesóm nővér és sok alkalommal szúrta otthon mások fülét aki megkérte barátnőm unokatesók.....
A kislányomét pedig a gyerekorvosunk szúrta 5 hónapos korában és rögtön neki is az a fülbevalót húzta bele amit szerettünk volna hogy viseljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!