Tüdőgondozó levél. Kapott már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Munka miatt kötelező tüdőszűrésre kellett mennem. Ma kaptam egy levelet a tüdőgondozóból hogy feltétlenül jelenjek meg. Csak este nyitottam ki a leveletnem tudtam őket felhívni. Egész héten dolgozom nem fogok tudni elmenni. Nem dohányzom, nem köhögök nem érzem hogy gond lenne a tüdőmmel. Kapott már valaki ilyen levelet? Lehet hogy csak rossz lett a felvétel? Azért para.2015. márc. 3. 20:43
1/3 anonim válasza:
Sokan kapnak ilyet, legtöbbször csak nem sikerült a felvétel, azért kell megismételni, de persze más oka is lehet.
Nem kell rögtön rákra gondolni, akár gyulladás maradványa, vagy egyéb tüdőt érintő betegség is lehet.
2/3 anonim válasza:
a felvétel után 5-10 percet várni kell hogy a minőségét ellenőrizzék.
persze ha nagy a tömeg előfordul hogy tényleg nem sikerült és ezért hívnak vissza de ritka.
hívd fel őket és kérj egy másik időpontot, vagy vegyél ki egy nap szabit, mert ez komoly.
(röntgenes vagyok)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem voltak sokan a felvételnél. Várni is kellett aztán a nővér mondta, hogy rendben mehetek. Felhívtam őket, keddre kaptam időpontot. Kérdeztem milyen jellegű a probléma, de azt mondták, hogy telefonon semmi tájékoztatást nem adnak. Lehet technikai gubanc, lehet más. Nah köszi ... most rághatom a kefét keddig. Kivettem szabit de nem repestek az örömtől a főnökeim.
2015. márc. 4. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!