Holnap műtét nem tudom hogy mi lesz?
Figyelt kérdés
Holnap műtik a térdemet...vagjak is mert szalagot lazitanak. Szoval arra lennék kíváncsi,hogy mi lesz az utana következő napokban? Műtét után mehetek wc-re vagy nem? Ill. kell mankot vinni a kórházba vagy adnak majd valamit?2015. márc. 1. 13:42
1/1 anonim válasza:
Milyen érzéstelenítést kapsz, epidurálist? Valószínűleg olyan lesz, tehát a gerincvelő környékére adják be az érzéstelenítőt. Ebben az esetben 24 óráig nem lehet műtét után felkelni az ágyból. Az utána következő napokban már lehet járkálni valószínűleg, és biztos kapsz gyógytornászt is. Segédeszközt meg kapsz ott.
De nem vagyok szakértő, csak tanultam régebben erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!