Mik ezek az undorítóan hosszú várakozási idők a szakrendelésre?
kedves 7es válaszoló 15:55 nem tudom mi van az urológián ott még nem voltam.viszont mint írtam a 2perces ultrahang vizsgálaton egy óra várakozás után ötödik voltam aki bement.nem nehéz kimatekozni hogy 5x2 az 10.mi van a maradék 50percben? feltételezem másnak sem tart tovább mert nekem a teljes felsőtestemmel végeztek 2perc alatt.
a papír munkát egy másik ember végezte 1percen belül a kezembe nyomta a papírt. nem azt mondtam hogy sehol nem dolgoznak de sok helyen nem ártana rákapcsolni mivel nem tömve vannak a várók hanem ahol én eddig voltam ott beutalóval időponttal pár darab ember ült kint a váróban akik az indokoltnál többet várnak.ha egy ember kimegy akkor a következő nagy sokára juthat csak be.nem vagyok orvos nem tudom mit csinálnak ilyenkor de soha sem azt láttam rajtuk hogy halálosan kimerültek lennének stb.
Ez kérlek az Orbanisztán! (Na és aztán,hát aztán...) Ez azért van mert hiába jár a TB az állambácsi az intézményeknek havonta csak iksz mennyiségű beteget támogat. Ezért van aztán hogy sok helyen azt mondják h boxs de teli vagyunk miközben a személyzet "malmozik". Hiába lenne rá idő adott esetben, a rendelőnek /kórháznak azt senki nem fogja kifizetni... és igen, lehet menni magánhoz(mert a TB az egy nagy vicc csak eg plussz összeg amit kb. A semmiért fizetsz) ja, hogy nincs rá pénzed? Akkor "annyit is érsz" ki lett ez mondva kerek perec
. Egyébként nem értem a meglepődést. Van még ma itthon valami ami jól működik? (Hát max a korrupció meg a lopás csalás parasztvakítás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!