Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A solutio antisudorica kb...

Kocsisbarbi kérdése:

A solutio antisudorica kb mennyi idő utan hat? Mert már 2hete használom es semmi

Figyelt kérdés
Valaki tudna segiteni hanyszor kenjem mikor, hogy használjam? Miert nem hat vagy mikortol fog?
2015. febr. 19. 20:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem 3 alkalom után hatot és fürdés után kentem fel 2 naponta először,majd heti 1,majd havi 1 alkalommal,de van akiknek nem jön be,azoknak akkor másik szert kell keresniük
2015. febr. 22. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Fürdés után jól törölközz meg kend fel(frissen borotvált hónajra nem szabad)és semmi mást ne kenj,vagy fúj a hónajadhoz utána.Másnap reggel meg simán használj sprayt,vagy dezodort(nem kell lemosni amit előző este odakentêl)Eleinte minden nap használhatod hogy lesz e javulás,de ha még így se lesz akkor neked ez nem segït sajnos.
2015. febr. 22. 14:03
 3/4 anonim ***** válasza:
te jó ég, nekem kb 3 nap után marta a bőröm :D
2015. márc. 6. 17:44
 4/4 anonim válasza:
Nekem már az első használat után rögtön használt,szóval szerintem ez neked nem fog használni. Sajnos van olyan akinek nem hat ez. :/ :(
2015. ápr. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!