104es számon lehet érdeklődni beteg állapotáról akihez mentőt hivtak?
Figyelt kérdés
Pár órája szemtanúja voltam egy balesetnek és mentőt hivtak a sérülthöz. A 104 es számon lehet érdeklődni az állapotáról, vagy inkább az OMSZ központi számát lehet hivni ilyenkor? [link] 2015. febr. 13. 19:38
1/6 anonim válasza:
de csak mondták, h melyik kórházba viszik?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hozzátartozó csupán szemtanú. Nem tudtam megvárni a mentők érkezését, de páran már hivták őket és úton voltak.
2015. febr. 13. 19:52
3/6 anonim válasza:
én a 104et nem hívnám, h ne foglaljam a vonalat.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen én is azért kérdezem, bár az OMSZ oldalán azt mondják, hogy ezen van beteg információ is. Maradok akkor a 350-37-37 számnál
2015. febr. 13. 19:59
5/6 anonim válasza:
jó ötlet, legfeljebb ők elirányítanak a megfelelő telefonszámra.
és rendes tőled, hogy érdeklődsz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Gondoltam még ideirom, hogy tegnap hivtam a számot és átkapcsoltak egy mellékre, ahol Mentők néven jelentkezett be egy hölgy, de mondta, hogy csak név alapján és csak hozzátartozónak tudnak tájékoztatást adni, úgyhogy ennyi. Kár, hogy hely és idő alapján nem tudtak infót mondani.
2015. febr. 14. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!