Túl magas a vérnyomásom. Most mi lesz? Segítség!
nekem is suliban mérték és magas volt a vérnyomásom nagyon .
de én vissza sem mentem újabb vizsgálatra .
nincs semmi bajom .
de menj el, max ha magas akkor gyógyszer és helyrejön :)
15:57
Van bajod. Csak nincsenek érzékelhető tünetei, ezért kellett műszerrel kimérni. Amire ennek olyan tünetei lesznek, amire azt mondod, hogy van bajod, az lehet, hogy még 20-30 év. De akkor már késő lesz. Menj vissza, méresd meg, mert ha szerencséd van, csak alkalmi volt, ha pedig nem, akkor szerencséd van, mert időben elkapták.
Amikor ennyi idős voltam, én is azt hittem, hogy az egészség örök és magától van, és ha néha megbetegszem, egypár tablettától egy hét alatt elmúlik. 40 felett már tudom, hogy nem így van. De te most vagy felelős a saját későbbi egészségedért.
OK. Akkor nem mondom, csak gondolom. :-)
Ha orvost próbálsz becsapni, akkor magad ellen dolgozol.
Miért akarsz magántanuló lenni? Egyébként nem hiszem, hogy magas vérnyomás miatt lenne magántanuló valaki. Én még csak egy olyannal találkoztam, aki egészségügyi okból lett magántanuló, de neki súlyos immunproblémái voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!