Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van TB által támogatott...

Van TB által támogatott proktológia Bp-en?

Figyelt kérdés
Aranyérrel kellene mennem, nagyon fontos lenne. A magánrendelők viszont drágák nekem. Vagy valaki tud ajánlani egy olcsó helyet?

2015. febr. 8. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Náunk van a kerületben a szakorvosi rendelőben, de beutaló kell hozzá, előszőr sebészetre kell menni, ő ad beutalót proktológushoz, lehet nálatok is így van.
2015. febr. 9. 07:47
 2/3 anonim válasza:

Biztos, hogy olyan előrehaladott az állapot, hogy a műtéti megoldás az egyetlen lehetőség?

Van nagyon jó végbélzáróizom torna (Kriston Intim torna), ami meg tudja erősíteni, vissza tudja fordítani a folyamatot. Nekem is segített.

2015. febr. 9. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Sztem előrehaladott állapotban van, mert állandóan kint van. Kentem már erre való krémmel hónapokig, de semmi. Mondjuk nem fáj, nem viszket,nem vérzik, igazából nem is érzem, de akkor is ott van. Ha kézzel visszateszem is kijön szinte azonnal. Szóval azt hiszem ezt csak orvos tüntetheti el. De azért érdekel a torna, ehhez el kell járni valahova vagy le lehet tölteni?
2015. febr. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!