Anonim/ingyenes STD szűrést hol végeztethetek?
Figyelt kérdés
Egy erőteljes gyógyszeres kúra után, a szájüregem herpeszes tüneteket kezdett produkálni... ilyen még sosem fordult elő velem, nem tudtam róla hogy herpeszes lennék. Férjnél vagyok, vele viszont gumival nem védekezünk. Nem állítom hogy megcsalt, meglehet ez már jó ideje a szervezetemben bujkál. Jó lenne tudnom, nincs-e még valami kellemesség, amiről nincs tudomásom.
Ez viszont már elmúlt, nem is kifejezetten komoly panasz... szóval látható tünetem nincsen, nemrég voltam sima nőgyógyászati szűrésen, ő is mindent rendben talált.
A nemibeteg gondozóba kell beutaló? A háziorvosomat kikerülném ez alkalommal (anyósom barátnője az asszisztens, még csak az kéne... :D), nőgyógyász adhat?
2015. febr. 6. 13:15
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, bár úgy látom, ez csak HIV-et szűr
2015. febr. 6. 13:55
3/3 anonim válasza:
Csak HIV szűrést lehet anonim módon végeztetni. A többi STD-re vagy beutalód van (indokod, hogy miért is kellene megcsinálni név megjelölésével) vagy kifizeted a szűrés árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!