Budapesten voltam urológusnál. És ez hogy jutott el a kisvárosba, ahol lakok?
Figyelt kérdés
Itt dolgozom, és mivel a városkámban az orvostól kezdve mindenki pletykás, ezt a kényes dolgot (baj van OTT) itt ejtettem meg. Ez hogy jutott el innen? Milyen rendszerbe kerül ez fel? Ki fér ehhez hozzá?
2 hét múlva mikor hazamentem rajtam röhögött mindenki. :(
2015. jan. 31. 10:46
1/14 anonim válasza:
nagyon primitív helyen laksz, költözz el.
2/14 A kérdező kommentje:
az is közszájon forog, hogy impotenciával voltam ott :( De HOGY?? ilyenről nem is hallottam még.
2015. jan. 31. 10:48
3/14 anonim válasza:
Az orvosodnag a pc n van nyilvántartása rólad is. Gondolom pesten kibővítették a bajoddal és ő a helyi doki is láthatta mert bekerult a kartonodba. De csak tipp.
4/14 A kérdező kommentje:
Az kizárt, mert kérdezte is, honnan vagyok? nem hallott még róla. De felkerülnek ezek a dolgok valami országos rendszerbe?
2015. jan. 31. 10:51
5/14 anonim válasza:
ez akkor is durva, mindenképpen kérjél belső vizsgálatot az orvosok ellen.
valahol nyilván van lehetőség feljelentést tenni, nézz utána.
6/14 anonim válasza:
Valaki megsértette az orvosi titoktartást. Igen, a vizsgálataid és azok eredménye felkerül egy számítógépes nyilvántartásba, de nyilván az orvosi titoknak minősül. Ha mindenképpen arra gyanakszol, hogy orvosi berkekből indult a hírverés, akkor jelentsd fel, legalább érezze már rosszul magát egy picit.
7/14 homo ludensz válasza:
Lennie kell egy hasznos rendszernek mint az ügyfélkapu /TB./ ahol a regisztrált házi dokik lekérhetik a kórtörténetedet. Ez neked hasznos mert nem kell leletekkel és kórházi zárójelentésekkel rohangálnod. Van azonban egy orvosi titoktartás amely minden ott dolgozóra érvényes,otthon nálatok is. Amennyiben bizonyítani tudod hogy ki szegte meg és lépsz,úgy kibasszák mint macskát szarni a nővérkét és kajtathat munka után. Nem lesz kedve rajtad élcelődni.
8/14 anonim válasza:
a helyedben mindenképp tennék feljelentést.
egyrészt bosszúból, másrészt, hogy a jövőbeni, akár veled, akár másokkal kapcsolatos visszaéléseket megelőzd.
9/14 anonim válasza:
Ha már feljelentesz, kérjél titkos nyomozást, mert így a szomszéd városban is rajtad fognak röhögni. És akkor feljelentheted a rendőrséget is. A végén még az ENSZ be bekerülhetsz. Tudod, nekem is voltak gondjaim, éppen ott, ahol neked. De én elmondtam mindenkinek, így nem volt ügy...Titkos prosztata betegség. Jesszusom...
10/14 anonim válasza:
Kedves 9-es, mindenkinek joga van titokban tartani az egészségügyi problémáit, ha neki úgy tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!