Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Lehet vásárolni injekciós...

Lehet vásárolni injekciós tűt, vagy branült?

Figyelt kérdés
kipróbálnám magamon hogy kell vénát szurni stb de nem tudom hol lehet beszerezni. a korhazbol lopás kizárva :)
2010. febr. 7. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
steril inj. tűt vehetsz patikában
2010. febr. 7. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
jaj magadon, csak el ne véreztesd magad, te nagy véna kisérletező.
2010. febr. 7. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Az addig oké, hogy kíváncsi vagy, de ennek is van egy egészséges határa. Ha ugyanis elővigyázatlan vagy, úgy levegő megy a vénádba, ami a véráramba kerülve légembóliát, azaz buborékot hoz létre. Ha ez a szívedbe vagy az agyadba kerül, MEGHAL6SZ!!!

Az is megtörténhet, hogy nem, vagy nem a vénádat találod el, esetleg begyullad, rosszabb esetben TÉNYLEG ELVÉRZEL!!!

Szétroncsolt vénánál nincs rosszabb, és még akár belső vérzést, vérmérgezést is okoz6!

Egyébként én is kíváncsi voltam gyerekkoromban, helyenként még vagyok is, ezért űzöm a szakmámat oly boldogan, mert most már tudom a válaszokat a gyerekkori kérdéseimre.

Te most mennyi vagy? Fiú/Lány?

Mi az érdeklődési köröd, hogy ennyire érdekel ez?

Miért pont ezt akarod kipróbálni (amit egyébként nem ajánlok... így laikusan)???

MPM

2010. febr. 7. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:

22/L jo most gondolom mindeki azzal jön h felelötlen is, csak a gyakszimat a korhazban töltöttem(nem korhazi dolgozo szerepben) es valahogy megtetszett ez a dolog.

utolso te mivel foglalkozol?

2010. febr. 7. 21:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Hogy mivel foglalkozok?

Masszőrködök, sportolókat gyúrok.

De tudod, miért mondta azt mindenki, amit!? Mert azt a kérdéskifejtésben elfelejtetted megemlíteni, hogy mi az ábra veled. Glom mindenki azt hitte, hogy egy kíváncsi tini vagy, aki minden őrültséget ki akar próbálni heccből. Ettől függetlenül szakember felügyelete nélkül továbbra sem ajánlom azt, amit tervezel, bár ez a te döntésed. Kellékeket meg orvosi műszer mintaboltokban ve7sz.

MPM

2010. febr. 9. 15:51
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak tűt 14 forintért vettem a patikában, kettő darabot.
2010. ápr. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!