Egy barátunk rákos lett. Kaphat valami anyagi juttatást valahonnan? Rokkantnyugdíj vagy valami.
Figyelt kérdés
5 gyerekük van, 6-11 évesek. Már kezdtek minőségi életet élni, anyagilag talpra állni, amikor kiderült, hogy a családfőnek daganatos megbetegedése van. A munkahelyük nem sokkal azelőtt szűnt meg. 10 hónapos munka után támogatást nem kapnak, így most egyedüli bevételük a családi pótlék.2015. jan. 19. 22:00
2/8 anonim válasza:
a legtöbb daganat simán gyógyítható, főleg hogy a betegek nagyrésze a jóindulatú daganattól is a ravatalozóra készül....
3/8 anonim válasza:
mármint úgy értem hogy az embereknek ha megmondják hogy daganata van akkor egyből azt hiszik hogy meghalnak.
naponta van ilyen reklamációnk hogy a beteg tajtékzik hogy mennyire lazán közöltük vele azt a borzasztó hírt hogy pl cystája van és hogy most mennyi ideje van hátra....
értékelendő hogy ennyire segítőkész vagy nekik de egyenlőre dőlj hátra és figyeld meg mi fog történni vele.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de ez sajnos szerintem komolyabb. Hererák, mindkét oldali tüdőáttéttel, nyirokmirigy daganattal. Decemberben megvolt a hereműtét, 10cm-s daganat volt. Jövő pénteken megy a kékgolyóba...nagyon rosszul van...
2015. jan. 22. 23:48
5/8 anonim válasza:
Tisztelt kérdező! Ugyanezzel a betegséggel,hasonlóan tüdő és máj áttéttel kezeltek engem is 2 éve,és itt vagyok.Ne temesse még a barátját.
6/8 A kérdező kommentje:
De jó ilyet hallani, köszönöm, hogy írt! Az ember mindig csak rosszat hall ezzel a betegséggel kapcsolatban...
2015. febr. 23. 22:29
7/8 anonim válasza:
Egyébként én is múlt pénteken voltam kontrollon a "Kékgolyóban",a kezelés óta minden rendben.Kitartás!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató sorokat, mindenképp mondom nekik is. Sok erőt adhat ebben a helyzetben.
2015. febr. 26. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!