Arcüreg cisztát hol kezelnek Budapesten?
Figyelt kérdés
16. kerületi vagyok és szeretném megtudni hol készítenek endoszkópos műtétet! Ha lehet nem magánorvoshoz mennék, mert már voltam párnál és mind csak ide-oda küldözget a pénzt pedig zsebre vágják.2015. jan. 14. 18:55
1/3 anonim válasza:
Ahol megállapították, ott érdeklődj, hogy mi a megoldás.
Jobbulást.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Több orvosnál is voltam már, de mindenhol azt mondják, hogy nem az ő szakterületük és fogorvoshoz, szájsebészhez küldözgetnek. Ők meg vissza, hogy semmi baja nincs a fogaimnak, mert nem onnan ered a ciszta.
2015. jan. 14. 19:13
3/3 anonim válasza:
Első voltam: sajnos ilyen az egészségügy. Nem megoldás, ha most nekiállok szidni a rendszert. Egy jó sztomatológust kellene keresned. A ciszta önmagától nem nagyon gyógyul, bár előfordul, hogy felszívódik. Nekem volt nem egy (nem arcüregben), azt leszívták, vagy elsorvasztották, de hallottam már kezelés nélküli gyógyulásról.
Javulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!