A frontin 0.5 mg hany orabkent lehet bevenni ?
4*1=4 24/4=6, mivel 6*4=24! Kérdés?
Áhh leírom, mert nem az eszedért szeretnek már bocs, 6 óránként. Felkellsz beveszel egyet és rá kb 6 órára a másikat és megint kb 6 óra múlva a 3-at, bár ez már hajnalra esik. Szóval old meg. Ez csak józan paraszti ész utáni átgondolás után született, nem szedtem még ilyen gyógyszert szóval lehet, hogy a gyógyszert máshogy kell. Am. mire szeded? Úgy osztogatják mostanában a receptet mint a cukrot? Kíváncsi vagyok, mennyire könnyen írja fel az orvos, ha már az adagolása neheézséget okoz.
nekem pszihiatriara kell mennem de adig is kiirta a haziorvos mert egy idegroncs vagyok az hogy miert az itt most mellekes
amugy nem vehetem 6 orankent ahogy irtad is az hajnalra esne en 4 orankent keztem el csak kivancsi voltam hogy hogy is kene
roviden stressz... de konkret betegseget nem alapitottak meg mint az elobb mar irtam most megyek csak pszihiatriara
amugy testi tuneteim vannak melkasi fajdalom legszomj panikrohamok
MIFÉLE STRESSZ AZ AMIRE 4MG ALPRAZOLAM KELL ??????????
Komám az úgy kiüt, mint egy lórugás!! Meg ha egész nap zabálnod kell ezt a szemetet, miért nem fokozatosan felszívodót adott az orvos? Há menj má vissza, oszt mondjad neki, hogy maga nooooooormális?
Írass ki Helex SR-t. Ugyan az, fokozatosan felszívodva. És szerintem abból DOSZTIG elég lesz 2x1. Még az én hiperaktivitásomon is akkorát javít, hogy ihajj. Stressz? Idegesség?!!?!? HÍRBŐL SE ISMEREM AZÓTA
nem 4 mg csak 2 de amugy igen kicsit lefaraszt de nem olyan veszes de majd beszelek az orvosal
mondjuk 3 het mulva megyek pszihiatriara ott ugy is kapok majd rendesen adagolt gyogyszert
"2 mg nagyon sok"...
Egyénfüggő, tolerancia, testsúly, stb. közre játszik.
Életemben nem szedtem még előtte egy benzodiazepint sem, sőt, semmilyen pszichóaktív gyógyszert sem. Tegnap bevettem 2 mg alprazolamot, és nem ütött ki, még csak álmos sem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!