Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 34 éves vagyok.14 éve a...

34 éves vagyok.14 éve a katonaságnálelvesztettem az egyik lábam. Kapok nyögdijat kártéritést meg fogyatékosági segélyt. össz 9500. ft az lenne kérdéssem, hogy jár e még valamilyen juttatás vagy szüleim kaphatnak e ápolási segélyt?

Figyelt kérdés
2008. aug. 19. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
9.500.- ??? Ez komoly???
2008. aug. 19. 21:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát kártérítést valószínűleg már nem kapsz mert az ugye 14 éve volt és nem most.De hallottam olyan hogy aki egészségügyi vagy fogyatékossága miatt nem dolgozhat akkor rokkantnyugdíjra teszik és kap rendesen minden hónapban ugyanugy pénzt mint a nyugdíjasok.De azt nem tudom mennyit.
2008. aug. 19. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Na itt most valami nagyon nem stimmel! Kicsit érzékeny vagyok a témára, mert fogyatékos nővéremet én nevelem, és ez komolyabb dolog annál, hogy félreérthetően fogalmazzunk. Szóval, ha ilyen tragédia ért, akkor rokkantsági járulékot kapsz nyugdíj helyett. Kapsz továbbá fogyatékossági támogatást-ez a mindenkori öregségi nyugdíj összegének 65-80 százaléka- jelenleg min. 38 ezer Ft. Ez együtt úgy 65e. Ft lehet, persze normális életvitelre nem elég, de nem 9.500! Ápolási díjra akkor jogosultak a szüleid, ha a háziorvosotok az ún. elsőfokú orvosszakértőiben ezt állapítja meg. Próbáld meg, jó egészséget!
2008. aug. 19. 22:19
 4/7 A kérdező kommentje:
egy nulla lemaradt, nem 9500ft ot kapok, hanem 95000ft
2008. aug. 20. 19:52
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

95e ft?

ne haragudj, nem bántani szeretnélek, de valaki munkával nem keres meg ennyi pénzt, és még 1 gyereket is nevelnie kell...

nem turkálni szeretnék a zsebedben, csak nem értem, hogy ha amúgyis otthon vagy, akkor mire kell neked ezen felül pénz...??

2008. aug. 22. 12:45
 6/7 A kérdező kommentje:
"95e ft? ne haragudj"válaszra csak annyit hogy ,te nem használnál ki semmi támogatást ilyen esetbe.szüleim nyugdijasok nekik is jo jöhet egy kis plussz meg eddig nem kaptam semmiféle támogatást ."proba szerencse"
2008. aug. 23. 20:10
 7/7 anonim válasza:
0%

elözönek

nem azal van a baj hogy ő kap 95e Ft hanem azzal h valaki más munkával nem kap ennyit!

2009. okt. 13. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!