Mit kell csinálni ha ezt mondja a körzeti orvos: "Nahát, magának jelez a"?
Figyelt kérdés
TB-kártyája és azt is mondja hogy "szóljon bent a munkahelyén". Csak nekem 12 éve nincs munkahelyem és nincs pénzem. Akkor hogy fog "nem jelezni a TB számom?"#Fiumeiút19
2015. jan. 10. 13:23
11/11 A kérdező kommentje:
Hja a nyáron volt egy szerződésem X céggel viszont azt mondta a főnök hogy az Y cég jelent be sokkal kevesebb pénzért. Dolgozhattam utazással együtt napi 27 órát, szellemi és fizikai munka együtt, 1-2 nap pihenő és megint újra a 27. A vendéglátó ipar minden kellemetlensége + 1 szabálytalan 1 millió forintos EURO kassza, amiért én feleltem. A nettó amit kaptam 165000. Se este nem aludtam, se nappal. Három hónap után felmondtam.
2015. jan. 12. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!