Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A vérvétel eredményeket...

A vérvétel eredményeket tárolja valami rendszer? Ha igen, meddig?

Figyelt kérdés

December 16-án voltam vérvételen, az eredmény elvileg 2 napon belül megvolt, viszont eléggé lebetegedtem, nem tudtam kikelni az ágyból se, nem még a kórházba elmenni. Senki nem volt, aki elhozhatta volna.

Most meg jöttek az ünnepek, össze-vissza volt az ügyelet is, rendelések is, minden, viszont hétfőn kellene az eredménnyel visszamennem dokihoz(kórházon belül).

Van valami rendszer, amiből ő ott elő tudja hívni az eredményeimet, vagy így jártam, és meg kell ismételni?

2015. jan. 2. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha egy épületen belül van, akkor tuti.
2015. jan. 2. 18:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Kórházon belül a dokik látják a rendszerben, nem kell nekik a te kinyomtatott papírod. Nekem volt hogy a doki nyomtatta ki mert én egyszerűen úgy döntöttem, hogy felesleges elmenni az eredményért. Persze előfordulhat, hogy nálatok másképp van, mert a mi kórházunkban a vérvételnél az adminisztrációs hölgyek már rögtön jelzik is, hogy a doki majd látja a rendszerben, ha látják, hogy kórházon belülről jött a beutaló.

Egyébként nekem még félévvel korábbit is könnyedén visszanéztek a rendszerben. Valószerűtlen, hogy ezeket olyan gyorsan törölnék.

2015. jan. 3. 10:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megvolt, ki is nyomtatták :)
2015. jan. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!