Már hónapok óta sebes belül az orrom. Mitől múlik el?
Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 13:55
1/8 anonim válasza:
Semmitől. Ha nem vakarod le a vart róla elmúlik magától. (amúgy ha sokat fújod az orrod, akkor attól lehet h felszakad a var rajta, ezért gyógyul lassan)
2/8 anonim válasza:
Egy pohár langyos vízbe tegyél egy kiskanál szódabikarbónát, és azt próbáld óvatosan felszívogatni az orrodba, ha képes vagy rá, persze a légcsőbe ne kerüljön.
3/8 anonim válasza:
kenj bele neogranormont!!az nekem bevált!
4/8 anonim válasza:
Alacsony páratartalomtól lehet, párásíts-ultrahangos párásító a legjobb.
5/8 anonim válasza:
A nejemnek pont most volt ilyen problémája, ezt a száraz levegő okozza. Párologtató kell a radiátorra vagy valami, de ezt előttem írták. Viszont jobb elmenni fül-orr-gégészhez, ahogy mi is tettük, ő fel tud írni olyan kenőcsöt, ami nagyon gyorsan megoldja a problémát.
6/8 anonim válasza:
Coldastop orrcsepp.ez direkt erre jó.
7/8 anonim válasza:
Szia, a következő linken megtalálsz mindent:www.kekkenocs.hu
8/8 redboy válasza:
én vettem coldastoppot, de csak addig jo még csöpögteted ha nem akkor ugyan ugy sebes marad és fáj, már 2 hete használom.
lehet elnézek én a dokihoz hogy megmondja mi is ez pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!