Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen gyogyszereket javasoltok?

Milyen gyogyszereket javasoltok?

Figyelt kérdés

12.17 en azthiszem az volt szerda. Mult het. Mutottek borzaszto fajdalmaim vannak fajdalom csillapito amiket szedtem mar: Algozone, panadol ezek mar egyaltalan nem hatnak a szervezetem gyorsan hozza szokik. Most mar ha jol tudom cataflam-nak irjak. Most ezt szedegetem. De ennek is egyre gyongebb a hatasa.

Hasonlo kene mint a cataflam mert az jo volt. Vagy mit tegyek h ne faljon ennyire? Milyen gyogyszer vagy fajdalom csillapitot tudnek hasznalni meg? Mert februar fele fog meg gyogyulni

2014. dec. 24. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Mid fáj? És honnan tudod, hogy épp februárban fog elállni?
2014. dec. 24. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Farokcsontnal (gerinc vegnel) sipolyom volt. Tehat hatul ott fenekemet mutottek. Ott az a nyilt seb faj. Onnan hogy dokik mondtak h ez kb akkora gyogyul be ha nem adodik veletlenul fertozes bele stb.
2014. dec. 24. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!