Köröm levétele?

Figyelt kérdés
Valakinek vették már le a körmét? Mennyire fáj? Mennyi idő mire vissza nő az uj köröm? Mennyi idő mire meggyógyul? Érzéstelenítik? MINDEN ÉRDEKEL

2014. dec. 18. 16:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Láb vagy kéz? Mi az indok? Nem mindegy.Teljes körömlevétel nagyon ritka, mert könnyen előfordulhat, hogy többet nem nő vissza. Hacsak nem magától kezd el leesni a köröm valami trauma miatt, akkor manapság már nem szokás az egészet levenni.
2014. dec. 18. 16:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából kb. 3-4éve hogy a jobb hüvelyk ujjamon megjelent egy csík . Azt hittem , hogy majd elmúlik vagy valami lenő esetleg de semmi, akkor sosem fájt és hozzászoktam mivel nem zavart soha. Mindenki azt mondta tuti valami vitamin hiány stb.stb. DE kb. 1 másfél éve elkezdett le nőni valami alóla : tehát a csik a körmömben nem széles régen 1hajszálnyi volt most kb. 3hajszálnyi és ahogy nő a körmöm a csík alól lenő valami megszarusodott valami..mintha az is köröm lenne, El válik a körmömtől ha húzom irtóan fáj de álltalában magátol elválik és leesik vagy a körmömmel levágom. De mostanában ha nő a körmöm sajog az egész körmöm és a szarupárkány is sőt még a mátrix rész is..Ha valmai hozzáér üvölteni tudnék annyira fáj! De ez kb. 3nap alatt elmúlik de most jutottam el oda , hogy nem birom tovább orvoshoz fordulok de attól tartok le veszik a körmöm. Mélyen ástam magam a google-ban és az orbánc nevű betegség hasonló de nekem nem barnás a csík hanem FEHÉR
2014. dec. 18. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Maga a körömlevétel nem fáj, az injekció viszont baromira feszít. Arra készülj fel, hogy az tényleg fáj, de ki lehet bírni. Ha a műtét után otthon kimegy a fájdalomcsillapító hatása, akkor kicsit csípni fog. Egy egyszerű fájdalomcsillapító (pl. Algoflex) viszont elmulasztja. Nekem legalább 10x vették le, mindig benőtt. Fél év alatt visszanő, ~3-4 nap alatt pedig besebesedik és egyáltalán nem fog fájni.
2014. dec. 18. 16:39
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

3-mas vagyok.

Szerintem neked is benő, viszont elég kezdetleges. Irány a kozmetikus, talán még helyre tudja hozni és megúszod a műtétet.

2014. dec. 18. 16:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem , nem ,nem. Félre érted a körmöm nem nőtt be ! Az tudom milyen , egyébként pedikűrös nem kozmetikus :) De azért köszi
2014. dec. 18. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Bőrgyógyásznál jártál már a problémával?
2014. dec. 18. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!