Nincs tb-m, attól még megvizsgál az orvos?
Februárban lesz egy éve, hogy Magyarországra költöztem. Amikor nem volt munkám be akartam fizetni magamnak a tb-t, de a navnál szóltak, hogy még nem fizethetem magamnak.(majd csak 1 év után)
Most van munkám, de kiderült, hogy a munkáltató majd csak januártól fizet utánam.
Megfáztam és begyulladtak a manduláim. Eddig húztam gyógyszer nélkül,de már nem bírom tovább.
Ha elmennék a körzeti orvosomhoz ellátna? Mennyit kellene fizetnem? Vagy hogy működik ez?
Ellát mindenképp, de ha nem vagy jogosult TB támogatásra, fizetned kell. Az árakkal kapcsolatban nem vagyok tisztában. Ezt attól az orvostól kellene megkérdezni, akihez mennél.
Csak úgy mellékesen: én a mandulagyulladást magam kezelem otthon, propolisz cseppekkel vagy grapefruit-mag kivonattal, C vitaminnal, Tantum Verde spray-vel..... De ha már nagyon súlyos, ha már magas lázad van, akkor tényleg menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!