Lappanghat bennem valami? Vagy rák? (sos lent)
Figyelt kérdés
Tegnap este ittunk haverokkal kicsit meg éreztem 250 ft bor ittunk bikatoryt es hanyingerem lett mikor hazajottem lefekudtem nagyon fáztam hanyingerem volt azt utanna nagyon melegem volt ki szaradtam most se vagyyok a legjobban mi lehet ez?2014. dec. 7. 09:31
1/4 anonim válasza:
Másnaposság!
Az egyetlen, amit tehetsz, hogy rengeteg vizet iszol, és nyugton maradsz egész nap. Holnapra kutya bajod sem lesz, de ne mérgezd magad 250 Ft-os borokkal, azoktól persze, hogy rosszul vagy.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon kohogok durvan
2014. dec. 7. 10:51
4/4 anonim válasza:
250 Ft-os bortól én is hánynék, köhögés pedig lehet megfázástól. Miért lenne rák? Ha mondjuk hónapok óta köhögsz, akkor menj el tüdőszűrésre, és a háziorvoshoz, hogy meghallgassa a tüdődet, ha kell beutal röntgenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!