Évek óta folyamatosan benő mind2 nagylábujjamon a körmöm. Mit tehetek ez ellen?
Rengetegszer volt már begyulladva, volt amikor egyáltalán nem fájt.
Rettenetesen tud fájni ha belerúgok vmibe vagy rálépnek. Már a negyed körmöm levált a bőrről. Simán alá tudok nyúlni.
Mit tudok én ez ellen tenni???
Volt már amikor levágtuk tőből a körmömet. (a sarkát) de egy idő után újra belenőtt a bőrömbe. Vágtuk már le egyenesen is, az sem jött össze. Papucsba is alig merek kimenni az utcára mert közelről elég csúnya látvány :(
Nekem van egy haverom, akinek minden évben benő a körbe és a sebészeten köt ki, ahol kilézerezik és utána napokig alig tud menni.
Szerintem jobban járna, ha néhány havonta eljárna körmöshöz és ott rendbetennék neki, megelőzés jelleggel, de nem hallgat rám, lehet, hogy fiú lévén derogál neki ilyen helyre járni, de aki hülye, szenvedjen :D
Szóval én neked is azt tanácsolom, hogy menj el pedikűröshöz! Hátha tud segíteni, mert az mindenképpen jobb, mint a sebészet! Egy próbát mindnképpen megér!
Ha pesten laksz, tudom ajánlani anyukámat: iszonyat jó pedikűrös, már vagy 15éve benne van a szakmában, és a vendégei ódákat zengenek róla! :) és ezért nagyon büszke vagyok rá :)
szóval ha érdekel a dolog, írj privit, és segítek szívesen.
sztem a sebészet túl drasztikus lenne...
az otthoni módszereket meg sürgősen felejtsd el, mert többet árt mint használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!