Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nagyon fél az injekciótól a 6...

Nagyon fél az injekciótól a 6 éves kisfiam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha megyünk az orvoshoz és tudja, hogy szuri lesz, akkor sír, elbújik, le kell fogni. Másnak is volt ilyen? Kinövi ezt a gyerek?
2010. jan. 28. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
én is ilyen voltam :D de nem nőttem ki
2010. jan. 28. 20:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen voltam amíg meg nem műtöttek naponta 3 at kaptam és az életembet mentette meg most jobb egészségbe vagyok mint eddig bármikor :D szóval nem tudom szerintem ki növi szegény.
2010. jan. 28. 20:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Normális ebben a korban. Mindenképpen ígérjél neki csokit vagy más hasonlót, ha bátran elviseli.
2010. jan. 28. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmit.Tekintettel arra hogy évente kb 1 db szuriról van szó szerintem kibírja.Ne nevelj belöle nyafogós férfit.
2010. febr. 1. 16:49
 5/7 A kérdező kommentje:
A baj csak az, hogy kúrára kell hordanom. Eleinte engem sem zavart de most ez nagyon szörnyű.
2010. febr. 5. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
adass te is magadnak vele sóoldatot, SZOLIDARITÁS!
2010. febr. 8. 17:12
 7/7 anonim ***** válasza:
ja, mint a viccben, azért kell az egész családnak venni hashajtó löttyöt, mert csak akkor eszi meg a kisgyerkőc, ha az apu meg az anyu meg a nagyi meg a kiskutya is hajlandó meginni...
2010. máj. 16. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!