Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha kivetetem a torok mandulám,...

Ha kivetetem a torok mandulám, utána mennyi idő múlva lehet keményen sportolni?

Figyelt kérdés

Csak mert olyat hallottam hogy utána fél évig semmit se lehet csinálni ami fizikailag megterhelő, ez esetben meg nem vetetem ki, mert nem éri meg.

(bocsi ha rossz helyre ment a kérdés)

2010. jan. 28. 18:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem 2008ban vették ki. 2 hétre volt megtiltva minden, ki se tehettem a lábamat otthonról, azt mondta az orvos, hogy ebben a 2hétben semmi fizikai munka, csak pihenés. Borzalmasan szenvedtem, de amint eltelt a 2 hét, kutya bajom volt. Szóval szerintem ez hülyeség.
2010. jan. 28. 18:19
 2/3 anonim ***** válasza:
fél év az sok,szerintem egy hónapot pohensz é utána már mehet is a sport. testépítő vagyok,én is így csináltam annak idején
2010. jan. 29. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Max egy pár nap,amíg a sebed begyógyul a garatban.

Szépen mosd a fogad,öblögess torokfertőtlenítővel,és hajrá sport.

2010. febr. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!