Most van társadalombiztosításom vagy nincs?
Figyelt kérdés
Végeztem a tanulmányaimmal.
Eddig ugye az Egyetem által biztosítva voltam.
De most mi van?
Jelentkeznem kell valahová?
Amúgy gyesen vagyok...
2010. jan. 28. 13:00
1/5 anonim válasza:
Úgy tudom, ha gyes-en vagy, automatikusan biztosítva vagy a gyes idejére. Én legalábbis már 4.éve gyesen vagyok és él a biztosításom.
Pontos információt az OEP-től kaphatsz, telefonon is elmondják. Ha elég türelmes vagy, úgy fél napi próbálkozás után lehet elérni őket :=).
2/5 anonim válasza:
Egyszerűbb egy email-t írni,megadva a TAJ számodat.
Én csak így kommunikálok velük és szépen működik!
3/5 anonim válasza:
OEP oldalán van TAJ autorizáció. Meg tudod nézni a TAJ számod alapján, hogy biztosított vagy-e. Persze regisztrálni kell. Ha adtál már be elektronikusan adóbevallást, akkor van ügyfélkapud. Ugyanazzal az azonosítóval működik.
4/5 anonim válasza:
A GYES alatt a természetbeni ellátásokra vagy jogosult, ugyanúgy, mint amikor egyetemista voltál. Azaz orvosi ellátásra jogosult vagy, de táppénzre nem.
5/5 A kérdező kommentje:
köszi Mindenkinek!
azért ezt az oep-s cuccot megnézem!
2010. jan. 28. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!