Glycosept-tel mindegy, hogy gargalizálok vagy ecsetelem?
Figyelt kérdés
Az orvos azt mondta ecseteljem, de őszintén ez nekem nem megy, nem tudom elég mélyre kenni és eléggé kellemetlen is, és mástól hallottam, hogy ő feloldotta a javaslat szerinti hígításban és gargalizált. Nem számít melyik módszert választom?2014. nov. 4. 22:58
1/5 anonim válasza:
Jobb ha ecseteled,gyorsabban hat!Először kellemetlen az öklendezés miatt de mikor hozzászokik a torkod már nem lesz hányingered!Nekem gyakran piros,gyulladt a garatom,én mindig ecsetelem!Nálam teljesen megszünt az öklendezés ha megérintem a torkom!!
2/5 A kérdező kommentje:
És mennyire nyúlsz be a szádban? Mert én tegnap próbáltam ki és oda kentem ahol a kemény szájpadnak már vége és olyan puha ott már a szájpadlás, de még messze a garatomtól és gyakorlatilag bedagadt az a terület pedig nem vagyok rá allergiás
2014. nov. 5. 16:49
3/5 anonim válasza:
Én mélyen a torkomba nyulok az ecsetelővel!Ha a lágyszájpadra kened nem ér semmit,kend a garatívekre,a hátsó garatfalra és a manduláidra!Minél mélyebben!Ha kitátod a szád,látod a egész torkod?Én fülpálcikával csinálom és jól kinyújtom a nyelvem közben!Nekem a nyelvgyök érzékeny,a garatom nem!Ha megérinted a nyelvcsapod öklendezel?Próbálkozz,fog menni,megszünik a garat reflex,utána nem fogsz öklendezni!Jó a Glycosept,én rendszeresen ecsetelem vele a torkom!
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ, többet segített mint hinnéd :)
2014. nov. 5. 18:23
5/5 anonim válasza:
Szivesen!Ha van kérdésed,kérdezz nyugodtan!Ma még én is fogom ecsetelni a torkom,lefekvés előtt!Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!