Műtét alatt lehet tampont használni?
Figyelt kérdés
a doktornőm azt mondta,hogy akkor is megműt ha megjön hiszen csak a mandulámat veszik ki. de ugye ruha nem lehet rajtam, tampont azt rakhatom be vagy még azt sem lehet? elég kínos lenne ha oda véreznék :S2014. nov. 4. 14:02
1/7 anonim válasza:
Ruha nem lehet rajtad?-rajtam volt.
Igen, használhatsz tampont, de szólj mindenképp, hogy menstruálsz, tudniuk kell róla a vérveszteség miatt.
2/7 A kérdező kommentje:
engem altatnak!
2014. nov. 4. 14:11
3/7 anonim válasza:
Szerintem bugyi is lehet rajtad, legalábbis rajtam lehetett a kórházi hálóing alatt.Tehát akár betétet is tehetsz be!
4/7 anonim válasza:
Ez elég fura, mert még a foghúzást sem ajánlják olyankor, nemhogy egy mandula műtétet.
5/7 anonim válasza:
1 vagyok
engem is altattak és kórházi hálóing+bugyi volt rajtam
6/7 A kérdező kommentje:
sztem nem fura.....én ugyanolyan teljes életet élek akkor is mikor meg van...
2014. nov. 4. 17:34
7/7 anonim válasza:
Altatásnál katétert is kaphatsz, szóval nem fog kelleni tampon, minden ilyet ki kell szedni, semmi nem lehet ami alapból nem oda illő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!