Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kihez vagy hovava forduljak...

Kihez vagy hovava forduljak az állandó hátfájással?

Figyelt kérdés
Már vagy 5 teljes éve fáj a hátam alsó része...mostanában elkezdtett fájni a tarkóm alatti rész...voltam már masszőrnél, fizioterápián de eggyik sem hatott...elsős korom óta táncal foglalkozom bár mindíg más stlussal de lehet a fitnes és az aerobik is közrejátszottak abban h most fáj...szoktam robbantani a hátamat magamtól akkor egy ideig jó de nem sok ideig... ha sokat állok, sokat ülök és sokat fekszek elkezd fájni...nem tudom mit kéne tennem. (A válaszokat előre is köszönöm)!
2010. jan. 25. 20:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Csontkovácsnál volt-e már?Ő jól kitudna ropogtatni,tuti megszünne a hátfájásod;)
2010. jan. 25. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen masszőrnél voltál (gyógymasszőr vagy gyorstalpalós), mennyit, hol kezelet és milyen vizsgálatot csinált. Hátfájásod ugyanis bármitől lehet, ami a hátra kihat, például lúdtalptól, járási rendellenességtől, aszimmetrikus végtagoktól... Mint ahogy látod, most ki is sugárzott a tarkódig. Legjobb lenne talán ortopéd kivizsgálás után masszőrhöz fordulni.
2010. jan. 25. 20:56
 3/6 anonim ***** válasza:
A hátfájásnak elég sok oka lehet... Pl. lúdtalpad van, - ami szépen földorítja az egész tartásodat - először a térded kezdett tönkremenni, aztán a csípőd majd szép lassan jött a hátad. Aztán lehet attól is, hogy a sporttól tönkrement a térded szintén, és megint csak a tartás miatt a hátad is tönkrement. De elkophattak a csigolyáid is, mivel a tánc elég megerőltető. Lehet pl. hogy a matrac amin alszol nem megfelelő kialakítású, vagy féloldalas táska hordása. Szóval ezer oka van. Én ezeket venném először sorra, majd egy ortopéd orvos következne. A csontkovácsot egyébként én is ajánlom, saját tapasztalat. Ha érdekel priviben tudok ajánlani egy-két nagyon jót.
2010. jan. 25. 20:58
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! a segtséget! :) mindenkinek!
2010. jan. 28. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Írtam neked levelet, de visszajött hibaüzenettel. Azt gyanítom, hogy egy másik címen megkaphattad, de ha nem, akkor írj nekem, és elküldöm újra.
2010. jan. 29. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, lefelejtettem: 01-25 20:56 voltam.
2010. jan. 29. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!