Tényleg itt tart az ország, hogy egy sürgős betegséggel bemegyek a sürgősségire és 6 órát várakoztatnak, majd azután sem látnak el?
Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 13:30
11/13 anonim válasza:
Engem mentő vitt be, nem is tudtam már se ülni se állni, csak feküdtem egy hordágyon félig eszméletlen állapotban. Este 19.00 körül vittek be a sűrgősségire és éjfélig félre voltam lökve. Utána kaptam ágyat és infúziót az egyik osztályon, kb 0.30 körül. 6 napig voltam infúzióra kötve, szóval azért volt bajom...
12/13 anonim válasza:
Mindenki úgy ment be, ahogy megérkezett, csak engem várattak. Rohadtul nem sürgősségi eset alapján hívnak be. Le se szarják kinek mennyire sürgős. Túl sok munka lenne még ezt is szűrni.
13/13 anonim válasza:
Igen itt tartunk, de ebben nincs semmi rossz, számtalan helyen a világban ez így működik.
Az, hogy mennyire sürgős az relatív, ez egy rosszul rögzült magyar mentalitás, hogy kicsit megsajdult valamim, bemegyek a kórházba minden előzetes orvos, ügyelet nélkül, és mindent kivizsgálnak FELESLEGESEN. És ha erre beindul egy sürgősségi ellátás, akkor az ember zokon veszi, ha a benális panaszait nem kezelik azonnal...
Egyébként a nevében van SÜRGŐSSÉGI, de nem az a sürgősségi, amire otthon kitalálja, hogy most én úgy gondolom bemegyek kivizsgáltatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!