Ha feladom a székletmintámat, akkor a vizsgálatkérő lapot, amit az orvostól kaptam, azt bele kell rakni a dobozba?
Figyelt kérdés
2014. okt. 22. 14:36
1/8 anonim válasza:
Elviszed, leadod a lapot, és a megfelelő helyre a székletmintát.
2/8 A kérdező kommentje:
hova adom le a lapot meg a székletmintát? nem postán kell feladni? a székletmintás dobozra nincsenek ráírva az adataim, ha külön adom őket fel honnan tudják, hogy kihez tartozik?
2014. okt. 22. 16:15
3/8 anonim válasza:
Dehogy postán kell feladni. Hívd fel a dokidat, hogy hova kell vinni.
4/8 anonim válasza:
Postán is fel lehet adni és személyesen is el lehet vinni. Tekintettel arra, hogy székletminta akkor kell, amikor már tényleg valami "izgis" bajod van, én utóbbit ajánlom.
De amúgy ha fel akarod adni, akkor a gyógyszertárban kapott dobozkára mindent rá lehet írni, van neki hagyva hely, a lapot meg a mintát meg a dobozba kell tenni.
5/8 A kérdező kommentje:
nem gyógyszertárban vettem, hanem az orvos adta a dobozkát, és meg is címezte, neki fogják elküldeni az eredményt, én már nem tudok semmit kitölteni a dobozon. az adataim, csak a vizsgálatkérő lapon vannak, de nem tudom, hogy ha postán feladom ezt a lapot a dobozba tegyem bele, vagy mi van ilyenkor.
2014. okt. 27. 08:38
6/8 anonim válasza:
enis ma kaptam a papirkat bele kell tenni, azon rajta az orvos cime... a dobozra pedig a tiedet irod mint felado es mehet a postara
7/8 A kérdező kommentje:
köszi, már feladtam :)
2014. okt. 30. 14:49
8/8 anonim válasza:
Az orvos nem mondta el a menetét?
A dobozba kell tenni a beutalót aztán mehet a postára.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!