A bölcsesség fog műtétet altatásban támogatja a TB?
Van még az "éber szedácio", ami nem olyan drága
Nézd meg Dr. Kelemen Pál honlapját (valahol a Belvárosban van rendelője)
Vagy nézd meg a Budapest Dental honlapját -
(ott van szájsebész orvos is) -
Szia :) Megírnám egy tapasztalatomat:
2 bölcsességfogamat műtöttek ki. Egyiket majdnem egy éve, szörnyű volt, majdnem egy órás műtét lett belőle, mert nem bírták kiszedni.. fúrni kellett, és szörnyen fájt. A másik fogamat tegnap szedték ki, nagyon féltem tőle az előző után.. És meglepetésemre negyed óra alatt végeztünk, szinte fájdalommentesen kijött.. :)
Mandulaműtétem volt altatásban: altatás miatt 4x hánytam műtét után, fel kellett kössenek infúzióra, pedig 18 éves vagyok, fiatal, életerős, és jól reagáltam mindenre. Felkelni nem tudtam az ágyból, olyan gyenge voltam..
Ezek után természetesen nem ajánlom neked az altatást, ki lehet bírni azt a fogműtétet anélkül is. Nem kell befeküdnöd kórházba se, otthon nyalogathatod sebeidet, és még fizetni sem kell érte. Nincsen kanül meg kórház meg hányás... (Akivel egy szobában voltam mindenki hányt, mert a vér a gyomrodban köt ki, amit nem tud megemészteni a gyomor.. így kihányod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!