Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Nem érzem az ujjam. Mit...

Nem érzem az ujjam. Mit kellene vele csinálni?

Figyelt kérdés

Szóval a jobb mutatóujjamról van szó. Valószínűleg nem jut bele elég vér. Egy kicsit hidegebb, mint a többi. Enyhén olyan színe van, mintha szedret szettem volna. És a vége olyan mintha egy kicsit be lenne horpadva. A hüvelykujjamtól a mutatóujjamig tart a zsibbadás. De tökéletesen működik, tudom mozgatni.

Mitől lehet?

Sokat dolgozom rajzpadon és a tollnak egy idő után elég kényelmetlenné válik a fogása. Ettől lehet?

Mit tegyek? Három hete ettől szenvedek. Orvoshoz csak egy hét múlva tudok elmenni, mert az előtt fontos dolgom lesz, ahol használnom kell az ujjamat. Másnak is volt már ilyen?

2014. szept. 20. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Masszírozd, tornáztasd, hideg, meleg vízbe mártsad felváltva.
2014. szept. 20. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha az első nem előz meg, én is azt írtam volna. Igen, a munkádtól van biztos. De nincs vele baj, csak egy kicsit karban kell tartani a kezdet, ujjaidat. Naponta tornáztasd és munka közbe néha legyen egy kis szünet annyi időre, hogy átmozgatod és megrázod a mutató ujjad főleg, de azért a többit sem árt.
2014. szept. 20. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!