Segítség! Ha injekcióznak mindig össze esek! Mi a gond? (lent)?
Figyelt kérdés
má 2 éve ha injekciót kapok összeesek elkezd sípulni a fulem és zutty.Ha fogorvosnál zsibbasztót adnak osszeesek ha vért venne osszeesek ha oltást kapok osszeesek .és még tegnap az egyik lánytol vért vettek és a falon át megéreztem és osszeesetem azon kívul meg ha injekciót látok csak rosszul vagyok . 11 éves vagyok és má a suliba nem kaphatok oltást mer tudják h osszeesek.Mi lehet az oka?2010. jan. 19. 19:52
11/16 A kérdező kommentje:
holnap vérvétel :( :D
2010. febr. 1. 20:15
12/16 anonim válasza:
húha
hogy ment ? :D elájultál ? :)
13/16 A kérdező kommentje:
ja :( de mééé istenem most nem is stresszeltem magam oda se néztem le is fekudtem .
2010. febr. 2. 17:45
14/16 anonim válasza:
jajj szegénykém
Elhiszem, hogy rossz. Én is mindig ájulok vérvételkor, meg injekciónál. De nem mi voltunk az elsők, akiket felkellett mosni és nem is az utolsók :)
15/16 A kérdező kommentje:
Ugy elkezd szibbadni az arcom és sípul a fulem .
2010. febr. 12. 13:52
16/16 anonim válasza:
Lehet azért "sípul" a füled, mert te vagy thomas a gőzmozdony.
Amúgy látom már rájöttetek, hogy ha alapból fekvő helyzetben vagy akkor nem tudsz összeesni...
Nem kell rajta ennyit parázni, annyira akarod h ne ájulj el, hogy úgy is el fogsz. Legközelebb menj oda úgy h na vajon most mi lesz, nem kell túllihegni. Mindenki túlélte már ezeket a dolgokat, nem valami nagy durranás. Gondold el az milyen lehet amikor oda le szúrnak egy szurit. Lehet h ha erre gondolsz máris csekélységnek tűnik majd a te bajod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!