Forduljak orvoshoz a körmöm miatt?
Figyelt kérdés
Remélem jó kategóriába írom...Ennél találóbbat nem tudtam választani.
A lábujjamba állandó szinten benőtt a köröm. Én ezt olyan 10 éve magamnak vágtam ki. Most viszont, az utolsó alkalommal eléggé nehezen ment, jól megszenvedtem vele. (4-5napja). És tegnap óta nagyon nagyon fáj, újra.. Ég, hasogat, lüktet. Ma megint "megpiszkáltam" és ilyen fehér váladék jött ki belőle. Konkrétan a bőröm alól. Nem tudom miért lehet, soha nem történt még ilyen. Gondoltam rá, hogy elmegyek pedikűröshöz, csak a gond az, hogy a körmöm teljesen le van vágva, amíg csak lehet, szóval most hozzáférhetetlen az a rész, és nem hiszem, hogy ő most tudna vele mit kezdeni.. Gondoljátok, hogy kórházba kellene mennem?
2014. szept. 16. 10:33
1/1 anonim válasza:
Sebészetre menj. Kivágják, valószínû ék alakban. Vigyél papucsot, mert akkora kötést raknak rà, h nem fog a cipôbe beleférni. Tapasztalat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!