A Taj kártyával ingyenes a szemvizsgálat?
Figyelt kérdés
valaki eltudná nekem magyarázni hogyan működik, ha elszeretnék menni szemvizsgálatra és van már Taj kártyám akkor az azt is fedezi vagy kell a szemvizsgálatért fizetni? és még azt szeretném megkérdezni hogy Budapesten hova lenne érdemes elmenni melyik szemészetre?2014. szept. 6. 18:52
1/12 anonim válasza:
A "sima" vizsgálat ingyenes. Ugyancsak ingyenes, ha valami probléma adódik: szokatlan könnyezés, vagy ellenkezőleg szemszárazság, árpa, szembe jutott idegen test stb. Legegyszerűbb a lakóhelyed szerinti szakrendelőbe menni, és úgy tudom időpontot kell kérni.
2/12 anonim válasza:
Mi a problémád? Ha csak szemüveg kell, akkor a legközelebbi SZTK-ban megcsinálják, tudtommal ingyen.
3/12 A kérdező kommentje:
A bal szememmel csak 10% látok eddig Ukrajnában éltem és oda jártam orvoshoz de el szeretnék itt is menni hátha mondanak valami ujjat
2014. szept. 6. 19:06
4/12 anonim válasza:
Kedves kettes, szemüveges vagyok, biztosan mondhatom, hogy a szemüveg sosem volt ingyen. Felírja a szemész, hogy milyen lencse kell, elmegyek az optikushoz, és megcsináltatom, a folyamat olyan, mint amikor kiváltunk egy receptet. Szóval fizetni kell, nem is keveset. Ki lehet fogni akciókat, "5 forintos" keretet, figyelni kell, miket hirdetnek, és tájékozódni, mert csalóka némely hirdetés.
5/12 anonim válasza:
Kérdező, mindig ilyen gyengén láttál? Lehet, hogy tudod szemüveggel korrigálni, vagy esetleg javítani. Majd a szemész megmondja.
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem szemüvegre nincs szükségem az van de nem hordom mert nem seggit semmit.
2014. szept. 6. 19:20
7/12 A kérdező kommentje:
igen kb 8 éves koromtól a kórházakat jártam, egy időben csak 5% láttam de már kb 6 éve stabilan 10%
2014. szept. 6. 19:22
8/12 A kérdező kommentje:
és szerintetek merre lenne érdemesebb elmenni szakrendelőbe vagy valamelyik klinika szemészetére én most a 3 kerületben lakok.
2014. szept. 6. 19:24
9/12 anonim válasza:
Semmelweis Szemklinika Mária utca oda menj.
10/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget :)
2014. szept. 6. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!