Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van a talpamon 2szemölcs, mit...

Norbi658441 kérdése:

Van a talpamon 2szemölcs, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy 4mm átmérőjű,(ami úgy néz ki,mint egy kráter lyuk)és van egy 2mm átmérőjű(ez is úgy nézett ki,csak benőtte a bőr).Szerintem valamilyen vitusos szemölcs lehet,hasonlóan néz ki [link]

Igazából félek,hogy ki kell vágni,irtózok a késtől.Mit tudnék csinálni vele?Hallottam olyanról is,hogy magától elszoktak múlni,mert a szervezet ellenanyagot termel,de ez eddig nem jöt össze.Lassan 2hónapja,hogy észrevettem.

2014. aug. 15. 23:40
 1/4 anonim válasza:
A sebészeten eltávolítják. Nincs más mód.
2014. aug. 16. 00:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem évek óta vannak ilyenek a lábamon. Még nagyobb is akad közte bőven. De nincs semmi panaszom vele, úgyhogy hagytam. Az eltávolítás egyébként úgy megy általában, hogy kenegetned kell ilyen maró hatású anyaggal a környezetét, és kaparni le folyamatosan az elhalt bőrrészt a szemölcs felszínéről. Aztán amikor már elég sok lejött, és a gyökere elérhetővé vált, akkor az orvos fagyasztja, és kiemeli. ;)
2014. aug. 16. 00:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor ezt minden féle képpen ki kell vágni?Fog fájni??
2014. aug. 16. 09:46
 4/4 anonim válasza:

én elmentem bőrgyógyászhoz és lefagyasztatták az összest(áú)ha hozzányúlsz akkor mosd meg a kezed utána hogy ne fertőzödjön el

én már untam és kikapartam a szemét és azóta semmi baja nincs csak ott van

2014. szept. 6. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!